INFORMACIJA SA OSNIVAČKE SKUPŠTINE
UNIJE POSLODAVACA BAČKE PALANKE

Dana 29.03.2018. godine u velikoj sali opštine Bačka Palanka na inicijativu Opšteg udruženja preduzetnika i Poslovnog kluba osnovana je Unija poslodavaca Bačka Palanka. Cilj osnivanja Unije je okupljanje svih privrednih subjekata radi jačeg uticaja privrede na kreiranje poslovnog ambijenta, unapređenje privrednog razvoja, razvoj socijalnog dijaloga a time i podizanja standarda građana opštine Bačka Palanka.

Unija je osnovana kroz projekat ''JEDINSTVENA PRIVREDA – USLOV ZA NAPREDAK'' koji je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za za regionalni razvoj, međuregionalni razvoj i lokalnu samoupravu .

Skupštini su prisustvovali brojni gosti. Predsednik Skupštine opštine Bačka Palanka Mita Lačanski, Počasni predsednik Tarketa i predsednik Global Sida Nikola Pavičić, Počasni predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković, Predsednik Unije poslodavaca Vojvodine Stanko Krstin, Predsednik SSS Vojvodine Goran Milić, predstavnik pokrajinskog odbora ujedinjenog granskog sindikata Nezavisnost Momčilo Nenadović i drugi.

Na Skupštini su usvojene sve bitne odluke za funkcionisanje ove organizacije i izabrano je rukovodstvo.

Za Predsednika Unije u prvom mandatu izabran je MILENKO DAMJANIĆ- vlasnik DOO ''DUNAVPREVOZ''

Potpredsednik će biti NADA SANČANIN- direktor ''SEBASTIJAN LIMARIJA'' A.D.

Ostali članovi Upravnog odbora su:

VESKOVIĆ VESELIN -''TARKETT'' DOO
KNEŽEVIĆ ZORAN''DIV TRADES'' DOO
BOŽIDAR NINKOVIĆ – Trgovinsko Ugostiteljska Radnja ''BOLE SEKTOR''
DEJAN RAMIĆ''BRANKOLUH'' DOO
ČEDO PRAŠKA''NEKTAR'' DOO
KOMAD RADENKO''MAJEVICA HOLDING'' AD
PETROVIĆ SVETISLAV''FRUKTUS'' DOO
Kao počasni članovi u Upravni odbor su izabrani G-din Nikola Pavičić i G-din Slobodan Radun

Za predsednika Skupštine izabran je: ALEKSANDAR BORKOVIĆ, vlasnik radio ''IMPULS'' i sekretar Poslovnog kluba.

Potpredsednik Skupštine biće: JOVANA JAKOVLjEV izvršni direktor firme ''NOPAL LUH'' DOO.

U Nadzorni odbor su izabrana tri člana

VOJISLAV ĆOSIĆ''ĆOSIĆ'' DOO
MILENA LUKIĆ Knjigovodstvena agencija ''ENA-LENA S''
DANICA MILOŠEVIĆ ''HAPPY BAGS'' Despotovo
Na Skupštini su svečano potpisane i pristupnice Poslovnog kluba i Opšteg udruženja preduzetnika Uniji poslodavaca Bačke Palanke kao kolektivnih članova.